×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Zuidkust

Het ruige zuiden is zeker de moeite waard, met een bezoek aan de kleurrijke markt van Saint Pierre, de haven en de stranden van Grand Anse en Manapany-Les-Bains. Andere bezienswaardigheden zijn de wouden van Saint Philippe, Mare Longue en Basse Vallée.

Aan de ruige zuidkust liggen een aantal kleine kustplaatsje, zoals Saint Leu, Saint Pierre en Saint Joseph. In dit gebied vindt u nog wat meer het authentieke leven van La Réunion waar de tijd lijkt stil te staan. De kustlijn bestaat uit ruige rotsformaties afgewisseld door beschutte strandjes. De met tropische bossen begroeide berghellingen worden op tal van plaatsen doorsneden door lavavelden, met als climax de “Grand Brûlé” – het enorme lavaveld van de aktieve vulkaan “La Fournaise” waar met enige regelmaat lavastromen te zien zijn die zelfs de zee bereiken.

Saint Pierre

Saint Pierre is de grootste plaats in het zuidwesten van Reunion, gelegen vlakbij het vliegveld Pierrefonds. Saint Pierre vormt een agglomeratie met de stad Le Tampon. Rondom Saint Pierre liggen tal van lagunes en kleine baaien, die prachtig mooi zijn. Ook ligt het park Exotica in deze plaats. Langs de kust liggen tal van restaurants en cafés. Ieder jaar in augustus word hier het Sakifo festival gehouden.

Klimaat

Saint Pierre heeft een tropisch klimaat met het hele jaar zonneschijn men spreek hier dan ook wel over de eeuwige zomer. Door de beschutte ligging achter de bergen valt hier minder regen als in de rest van Reunion. De regenperiode duurt hier van november tot en met april in deze periode kunnen hier ook tropische stormen voorkomen.

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Offerte Aanvragen

Graag maken we voor u gratis een offerte voor uw reisplan

klik hier

Onze partners

Huidige reisaanbiedingen

Hieronder vindt u een overzicht van aanbiedingen van Impala Tours. Vanwege de vele vliegmogelijkheden en fluctuerende prijzen worden sommige reizen exclusief vluchten gecommuniceerd. Uiteraard helpen wij u graag bij het boeken van de juiste vluchten bij uw reis.

Cirque Salazie, La Réunion
Vanaf € 804

per persoon

La Reunion en Mauritius

De hoogtepunten van de Indische Oceaan: La Réunion en Mauritius in een 9-daagse combinatiereis. Een reis met avontuur en ontspanning!

Lees meerOfferte aanvragen

Waterval
Vanaf € 1.415

per persoon

Eiland van contrasten

Zoals de naam al zegt is deze 15-daagse individuele autorondreis een reis met vele contrasten. Dit door het eiland La Réunion die beschikt over...

Lees meerOfferte aanvragen

Le Sakoa
Vanaf €804

per persoon

Combinatiereis La Réunion & Mauritius of Mayotte

De hoogtepunten van La Réunion en Mauritius of Mayotte worden in deze reis van 9 dagen gecombineerd.

Lees meerOfferte aanvragen

Piton de la Fournaise
Vanaf €222

per persoon

Familieavontuur op La Réunion

Tijdens deze 12-daagse gaat u samen met u familie in de auto dit eiland met spectaculaire landschappen ontdekken.

Lees meerOfferte aanvragen

Waterval Trou de Fer
Vanaf € 1.532

per persoon

Wandelreis - De doorkruising

Vanaf St-Denis gaat er een wandelreis van 13 dagen. Wandel langs ongerepte landschappen waarbij fotomomenten met elke stap aanwezig zijn.

Lees meerOfferte aanvragen

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.