Fumba Beach Lodge

Fumba Beach Lodge2017-07-19T09:36:10+01:00

Deze lodge is bij uitstek geschikt voor gasten die ver van de grote toeristenmassa´s willen verblijven en een kleinschalige, charmante accommodatie zoeken.

Ligging
Circa 30 minuten rijden van Stonetown, aan de zuidwestkust van het eiland. Dit deel van Zanzibar is nog vrij ongerept.

Hotel
De kamers liggen verspreid over het grote terrein van deze lodge, dat bijna 2 km kust omvat en dat een wilde, tropische begroeiing van baobabbomen en palmbomen heeft. Drie beschutte baaien wachten op u. De lodge heeft een open restaurant met lounge bar en een bar aan het strand en een kleine Spa, dat op een 6m hoog plateau ligt. Vanaf het zwembad heeft u een schitterend uitzicht op de zee.

Accommodatie
26 ruime kamers, waarvan 20 deluxe kamers en 6 suites. Alle kamers beschikken over een douche/wc, muskietennet, ventilator en een terras met zeezicht. De luxury suites hebben ook een buitendouche, een bad met zeezicht en een dakterras.

Inclusief
Logies/ontbijt.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, overige maaltijden, drankjes, excursies en fooien.

Opmerking
Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie bij uw ‘Best of Africa’-agent.

Kinderen
50% korting, max. 1 kind tot 12 jaar in de kamers van de ouders.

Reisaanbiedingen voor Tanzania (t90)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Tanzania is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Tanzania

Vanaf 2.233 Euro p.p. – exclusief vluchten

Best of Tanzania

8-daagse safari naar de nationale parken in het noorden van Tanzania van/naar Arusha
Tijdens deze reis ontdekt u de dierenwereld en de prachtige landschappen van het noorden van Tanzania. Naast de Serengeti en de Ngorongoro krater bezoekt u ook het Lake Manyara en het Tarangire National Park
meer informatie

Familiereis Tanzania

Vanaf 7.051 Euro p.p. – exclusief vluchten

Familiereis Tanzania

6 dagen met het hele gezin op safari in Tanzania
Tijdens deze bijzondere reis maakt u samen met uw gezin kennis met de natuur en cultuur van Tanzania. Ontmoet de dieren in de Serengeti en de Ngorongoro krater en leer op speelse wijze meer over de cultuur van de Masai, de Hadzabe en de Datoga stammen
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan