The Elephant Camp

The Elephant Camp2017-07-20T01:38:41+01:00

Deze lodge is gelegen in een privéconcessie, grenzend aan de Masuwe rivier en het Zambezi ravijn.

Ligging
Het stadscentrum van Victoria Falls (Zimbabwe) en de watervallen liggen 10 km verderop. De afstand naar de luchthaven van Victoria Falls bedraagt ca. 15 km.

Lodge
Vanaf het terras bij het hoofdgebouw heeft u een spectaculair uitzicht over de rook van de Victoria Falls, maar ook op de waterdrinkplaats bij de accommodatie en het Zambezi ravijn. Het camp biedt dagelijks een gratis transfer aan naar de stad Victoria Falls. Hier kunt u de indrukwekkende watervallen bezoeken, een bezoek brengen aan de souvenirmarkt of aan het olifantenproject van Wild Horizons.

Accommodatie
Er zijn 12 luxe tenten, alle met bad/douche/toilet en een buitendouche. Alle tenten hebben een ventilator, airco, muskietennet, elektrisch licht, koffie/theefaciliteiten, kookgelegenheid en een privéveranda met een klein zwembad.

Andere accommodaties die wij in deze regio aanbieden zijn:

Reisaanbiedingen voor Zimbabwe (t97)

Ontdek Zimbabwe per huurauto

Vanaf 3.287 Euro p.p. – exclusief vluchten

Ontdek Zimbabwe per huurauto

12-daagse autorondreis van Harare naar Victoria Falls.
Zimbabwe kan ondertussen weer met een huurauto worden bezocht. De geselecteerde hotels, lodges en camps zijn goed tot uitstekend. Geasfalteerde wegen verbinden alle belangrijke plaatsen in het land en er is genoeg brandstof verkrijgbaar.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan