×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Kamer

Kamer | Plains Camp

Zwembad

Zwembad | Plains Camp

Plains Camp tent

Plains Camp tent | Plains Camp

Plains Camp

Krüger Nationalpark

Safari in pioniersstijl van de 19e eeuw met modern comfort en luxe. Het kleinschalige Plains Camp dient als basis voor het avontuur te voet.

Ligging

Plains Camp grenst aan de Timbitene vlakte, met uitzicht op een waterdrinkplaats waar het wild zich geregeld verzamelt.

Camp

Het kleine camp heeft een gemoedelijk hoofdgebouw met eetgedeelte, lounge grote terras met open kampvuur, een kleine ’plunge pool’ met uitzicht op de waterdrinkplaats. Tweemaal per dag gaat u met een ranger te voet de bush in. De dieren komen dichtbij het camp.

Accommodatie

De 4 grote en comfortabele safaritenten (30 m²) staan op houten plateaus. De tenten beschikken over een eigen badkamer, een ventilator, elektrisch licht en een extra afdak.

Bereikbaarheid

Circa 30 min. rijden vanaf de Rhino Safari Lodge. Transfers voor een minimumverblijf van 2 nachten vertrekken iedere di, vr & zo om 14.00 u.

Inclusief

Volpension en safariactiviteiten. In Plains Camp zijn lokale drankjes ook inbegrepen. Bij de ’sleep-out’ zijn ook de transfers van/naar het kamp inbegrepen.

Exclusief

Persoonlijke uitgaven, entreegelden nationaal park, drankjes in Rhino Post Safari Lodge en fooien.

Opmerking

4=3 (geldig: 01.05.15-30.06.15, 01.09.15-30.09.15).

Bij een combinatie van de accommodaties hebben wij interessante aanbiedingen! Draag tijdens de wandelingen neutrale, kakikleurige kleding.

Kinderen

Van elke leeftijd welkom in de Safari Lodge, echter tot 6 jaar moet een eigen safarivoertuig geboekt worden. Kinderen vanaf 12 jaar ook in Plains Camp of Sleep-Out welkom. Max. 1 kind jonger dan 18 jaar in de kamer bij de ouders.