Plains Camp2017-06-21T06:41:15+01:00

Krüger Nationalpark
Safari in pioniersstijl van de 19e eeuw met modern comfort en luxe. Het kleinschalige Plains Camp dient als basis voor het avontuur te voet.

Ligging
Plains Camp grenst aan de Timbitene vlakte, met uitzicht op een waterdrinkplaats waar het wild zich geregeld verzamelt.

Camp
Het kleine camp heeft een gemoedelijk hoofdgebouw met eetgedeelte, lounge grote terras met open kampvuur, een kleine ’plunge pool’ met uitzicht op de waterdrinkplaats. Tweemaal per dag gaat u met een ranger te voet de bush in. De dieren komen dichtbij het camp.

Accommodatie
De 4 grote en comfortabele safaritenten (30 m²) staan op houten plateaus. De tenten beschikken over een eigen badkamer, een ventilator, elektrisch licht en een extra afdak.

Bereikbaarheid
Circa 30 min. rijden vanaf de Rhino Safari Lodge. Transfers voor een minimumverblijf van 2 nachten vertrekken iedere di, vr & zo om 14.00 u.

Inclusief
Volpension en safariactiviteiten. In Plains Camp zijn lokale drankjes ook inbegrepen. Bij de ’sleep-out’ zijn ook de transfers van/naar het kamp inbegrepen.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, entreegelden nationaal park, drankjes in Rhino Post Safari Lodge en fooien.

Opmerking
4=3 (geldig: 01.05.15-30.06.15, 01.09.15-30.09.15).
Bij een combinatie van de accommodaties hebben wij interessante aanbiedingen! Draag tijdens de wandelingen neutrale, kakikleurige kleding.

Kinderen
Van elke leeftijd welkom in de Safari Lodge, echter tot 6 jaar moet een eigen safarivoertuig geboekt worden. Kinderen vanaf 12 jaar ook in Plains Camp of Sleep-Out welkom. Max. 1 kind jonger dan 18 jaar in de kamer bij de ouders.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in deze regio aanbieden:

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan