×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Kamer met tweepersoonsbed

Kamer met tweepersoonsbed | Rhino Post Safari Lodge

Ontspannen bij het zwembad

Ontspannen bij het zwembad | Rhino Post Safari Lodge

Rhino Post Safari Lodge

 Rhino Post Safari Lodge | Rhino Post Safari Lodge

Rhino Post Safari Lodge

Krüger Nationalpark

Tijdens de safari’s zult u worden ingewijd in de geheimen van de Afrikaanse wildernis!

Ligging

Rhino Post Safari Lodge is gelegen onder grote tamboti bomen aan de oever van de Mutlumuvi rivier, die meestal droog staat, ca. 10 km van het Skukuza restcamp en luchthaven in een privéreservaat van 12.000 ha midden in het Krugerpark.

Lodge

Open hoofdgebouw met een grote veranda met eetgedeelte en bar met uitzicht op de drinkplaats in de droge rivierbedding, lounge met open haard, vuurkorf, goed gesorteerde wijnkelder, souvenirwinkel, bibliotheek en een klein zwembad. Spa behandelingen kunnen in de eigen suite worden geboekt.

Accommodatie

8 ruime suites (ca. 60 m²) gebouwd op palen met rieten dak en canvaswanden. Open woongedeelte, alle met eigen badkamer, diepe badkuip en buitendouche, ventilator, telefoon, kluisje, muggennet, minibar en groot terras met uitzicht op de kleine drinkplaats aan de tegenoverliggende rivieroever.

Bereikbaarheid

Met de huurauto via de nabijgelegen Paul Kruger entree, minimaal 45 min. voordat het park sluit. Eventueel kunt u ook naar Nelspruit (KMIA) vliegen en vandaar per transfer naar de Rhino Post Lodge worden gebracht (ca. 2,5 u. rijden). Ook kunt u kiezen voor een privécharter naar de luchthaven van Skukuza, gevolgd door een autotransfer (ca. 20 min.) naar de lodge.

Inclusief

Volpension en safariactiviteiten. In Plains Camp zijn lokale drankjes ook inbegrepen. Bij de ’sleep-out’ zijn ook de transfers van/naar het kamp inbegrepen.

Exclusief

Persoonlijke uitgaven, entreegelden nationaal park, drankjes in Rhino Post Safari Lodge en fooien.

Opmerking

4=3 (geldig: 01.05.15-30.06.15, 01.09.15-30.09.15).

Bij een combinatie van de accommodaties hebben wij interessante aanbiedingen! Draag tijdens de wandelingen neutrale, kakikleurige kleding.

Kinderen

Van elke leeftijd welkom in de Safari Lodge, echter tot 6 jaar moet een eigen safarivoertuig geboekt worden. Kinderen vanaf 12 jaar ook in Plains Camp of Sleep-Out welkom. Max. 1 kind jonger dan 18 jaar in de kamer bij de ouders.