Revolution Slider Error: Slider with alias Singita Ebony Lodge not found.
Maybe you mean: 'Air Seychelles' or 'Air Namibia' or 'kenia' or 'Vluchten' or 'Botswana' or 'Zuid-Afrika'

Singita Ebony Lodge

Singita Ebony Lodge2017-06-21T06:31:49+01:00

Ligging
Singita Ebony Lodge is gelegen in het hart van de Singita Sabi Sand. Singita Sabi Sand is een particulier wildpark in het Sabi Sand Reservaat, grenzend aan het Kruger National Park in Zuid-Afrika.

Hotel
De Singita Ebony Lodge beschikt over een zwembad, een spa en fitnessruimte. Er is gratis internet (WiFi) toeging, maar door de afgelegen ligging van de lodge, kan de draadloze verbinding traag zijn.

Accommodatie
Er zijn 10 luxe suites. Ook zijn er 2 familie kamers met eigen zwembad. Tijdens uw verblijf in Singita Ebony Lodge, kunt u veel wilde dieren spotten, waaronder luipaarden, leeuwen, neushoorns, buffels, olifanten, hyena’s, nijlpaarden, cheetah’s, wilde honden en verschillende soorten vogels.

Inclusief
Ontbijt, lunch, diner, alle drankjes (inclusief premium wijnen, sterke dranken en likeuren, maar met uitzondering van de Franse Champagne), was- en strijkservice, transfers.

Exclusief
Fooien, persoonlijke uitgaven, telefoongesprekken, spa-behandelingen.

Opmerking
Singita Ebony Lodge ligt in een malaria-zone dus is het essentieel om te overwegen of u passende voorbehoedmiddelen neemt. Ook wordt aanbevolen om uw arts te raadplegen voordat u op reis gaat.

Kinderen
Kinderen van alle leeftijden zijn van harte welkom.

Wij bieden de volgende hotels aan in deze regio:

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan