Singita Lebombo Lodge

Singita Lebombo Lodge2017-06-21T06:31:50+01:00

Ligging
Singita Lebombo Lodge is te vinden in het zuidoostelijke deel van het Kruger National Park, aan de Zuid-Afrikaanse grens met Mozambique.

Hotel
De Singita Lebombo Lodge beschikt over een zwembad, spa en fitnessruimte in het hoofdgebouw. Er is gratis internet (WiFi) toeging, maar door de afgelegen ligging van de lodge, kan de draadloze verbinding traag zijn.

Accommodatie
Er zijn 15 luxe suites. Tijdens uw verblijf in Singita Lebombo Lodge, kunt u veel wilde dieren spotten, waaronder luipaarden, leeuwen, witte neushoorns, zwarte neushoorns, buffels, olifanten, nijlpaarden en cheetas.

Inclusief
Ontbijt, lunch, diner, alle drankjes (inclusief premium wijnen, sterke dranken en likeuren, maar met uitzondering van de Franse Champagne), was- en strijkservice, transfers.

Exclusief
Fooien, persoonlijke uitgaven, telefoongesprekken, spa-behandelingen.

Opmerking
Singita Lebombo Lodge ligt in een malaria-zone dus is het essentieel om te overwegen of u passende voorbehoedmiddelen neemt. Ook wordt aanbevolen om uw arts te raadplegen voordat u op reis gaat.

Kinderen
Kinderen van 10 jaar en ouder zijn van harte welkom.

Wij bieden de volgende hotels aan in deze regio:

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan