×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Bungalow kamer

Bungalow kamer | Motswari Private Game Reserve

Lounge

Lounge | Motswari Private Game Reserve

Zwembad

Zwembad | Motswari Private Game Reserve

Motswari Private Game Reserve

Geniet van de zeer ontspannen sfeer en luxe en laat u begeleiden door ervaren rangers en deskundige Shangaanse sporenlezers. (ID: 148)

Resort

Hoofdgebouw met een lounge en gratis wifi, restaurant, bar, eigen kunstgalerie, souvenirwinkeltje, wijnkelder, boma en zwembad met zonne- en panoramaterras. Inbegrepen activiteiten: safari’s en bushwandelingen. Optionele activiteiten: mobiele spa voor behandelingen in de bungalow, overnachting onder de sterrenhemel in het Giraffe's Nest.

Ligging

15.000 ha groot gebied in het noordelijke deel van het Timbavati GR, dat grenst aan het Krugerpark. Johannesburg op ca. 530 km en Hoedspruit op ca. 55 km.

Accommodatie

15 ruime bungalows (ca. 40 m²), die in traditionele rondavelstijl zijn gebouwd. Elk met eigen badkamer, airco, ventilator, muskietennet en koffie/theefaciliteiten. Er zijn 2 familie suites.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: volpension, safari-activiteiten, lokale drankjes, conservation fee.
Exclusief: entreegelden Timbavati GR (ZAR 230 p.p.).
Kinderen: vanaf 6 jaar welkom, max. 1 kind tot 12 jaar op de kamer van de ouders, korting op aanvraag. Op safari vanaf 6 jaar, bushwandelingen pas vanaf 16 jaar. 2 bungalows hebben een tussendeur.