×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Bungalow kamer

Bungalow kamer | Motswari Private Game Reserve

Lounge

Lounge | Motswari Private Game Reserve

Zwembad

Zwembad | Motswari Private Game Reserve

Motswari Private Game Reserve

Timbavati Game Reserve

Geniet van een zeer ontspannen sfeer en luxe en laat u begeleiden door ervaren rangers en deskundige Shangaanse sporenlezers.

Ligging

Motswari Private Game Reserve is een 15.000 ha groot gebied in het noordelijke deel van de Timbavati GR, die grenst aan het Krugerpark. Johannesburg op ca. 530 km en Hoedspruit op ca. 55 km.

Lodge

Motswari is lid van de Fair Trade in Tourism Organisation. Hoofdgebouw met een lounge en gratis internet, restaurant, bar, kleine bibliotheek, eigen kunstgalerie, souvenirwinkeltje, wijnkelder, boma en zwembad met terras. Optionele activiteiten: meerdaagse bush trektochten met een verblijf in een rustieke accommodatie in een mobiel tentenkamp; Giraffe’s Nest voor overbush nachtingen in de Afrikaanse bush onder de sterrenhemel op een verhoogd platform. Nabij de lodge ligt het Geiger’s Camp wat ideaal is voor een verblijf voor kleine groepen en families. Het heeft 4 slaapkamers en badkamers, een zwembad, een privéranger en is met of zonder maaltijden te boeken.

Accommodatie

15 ruime bungalows (ca. 40 m²), die in traditionele rondavelstijl zijn gebouwd. Elk met eigen badkamer, airco, ventilator, muskietennet en koffie/theefaciliteiten. Er zijn familiekamers met een tussendeur.

Inclusief

Volpension, safari-activiteiten, lokale drankjes.

Exclusief

Entreegeld Timbavati wildreservaat, transfers, overige drankjes en persoonlijke uitgaven.

Kinderen

Vanaf 6 jaar welkom, max. 1 kind tot 12 jaar op de kamer van de ouders, korting op aanvraag. Op safari vanaf 6 jaar, pas vanaf 12 jaar wandelingen mogelijk. 2 bungalows hebben een tussendeur.

Minimumverblijf

3 nachten tussen 29.12-02.01, 02.04-07.04.