Namaqualand National Park

Namaqualand National Park2017-07-19T21:32:16+01:00

Het Namaqualand National Park (voorheen Skilpad Nature Reserve) bestaat uit een 50km lange oeroude bergketen, met voor deze streek kenmerkende granieten rotsformaties (‘Klipkopies’). Op de voormalige graanvelden in de zanderige valleien groeien elke lente miljoenen wilde bloemen. Deze kleurrijke bloemenzee reikt zo ver het oog kan zien. Het park is ook het territorium van jakhalzen, harriers, aardvarkens, klipspringers en steenbokken.

De toegang tot het park is aan de oostzijde, vanaf de hoofdweg N7 via Kamieskroon (70km zuidelijk van Springbok). Er is een bezoekerscentrum bij het Skilpad Wildflower Reserve (zuidoostzijde van het park). Het park is alleen geopend in het bloemenseizoen.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we bij het Namaqualand National Park aanbieden:

[put_wpgm id=54]

Wat klanten zeggen (t106)

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan