Cape Riviera2017-06-21T06:41:18+01:00

Kaapstad
Dit historische huis met modern interieur ligt in een rustige omgeving. Bij uw joviale gastheer en gastvrouw voelt u zich thuis.

Ligging
Boven het centrum van de stad in de wijk Oranjezicht, met prachtig uitzicht op de stad en de tafelberg. Ca. 10 minuten rijden naar het Waterfront en ca. 20 minuten rijden naar de luchthaven.

Guesthouse
De accommodatie bestaat uit 2 gebouwen: het historische hoofdgebouw, en een nieuw gebouw, waarin de meeste kamers zijn ondergebracht. De ontbijtzaal en een knusse lounge met open haard en terras bevinden zich in het hoofdgebouw. Er zijn 2 zwembaden met zonneterras en er is een parkeergarage aanwezig.

Accommodatie
12 individueel ingerichte comfortabele kamers. 3 standaard kamers, 3 grote superior kamers met een extra lounge en 6 zeer ruime luxury kamers met uitzicht op de stad of de bergen, meestal met balkon. Alle met eigen badkamer, satelliettv, wifi, telefoon, airco/verwarming, minibar en haardroger.

Inclusief
Logies/ontbijt

Exclusief
Persoonlijke uitgaven zoals drankjes, fooien en overige maaltijden.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in Victoria & Alfred Waterfront aanbieden:

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan