×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Diamonds Dream of Africa (FC+)

Onderdeel van de ´Small Luxury Hotels of the World´.

Ligging

Diamonds Dream of Africa ligt op slechts enkele minuten loopafstand van het mooie Watamu strand in Malindi. Gelegen in een mooie tropische tuin. Op ca. 10 km van de luchthaven van Malindi.

Resort

Een elegant en stijlvol boutique hotel gebouwd in de stijl van een Arabisch paleis. Het restaurant heeft een mediterraanse keuken en 1 maal per week is er ook een Afrikaans en seafood buffet. U kunt in open lucht met uitzicht op zee of in het restaurant met airco eten. Op het strand en bij het zwembad zijn ligbedden, zonneschermen en handdoeken aanwezig. In het watersportcentrum, dat zich in een naburig hotel bevindt, kunt u surfen, zeilen en duiken (tegen een toeslag). Er is ook een fitnesscenter en een spa. ’s Avonds kunt u naar het nabijgelegen Sandies Tropical Village gaan.

Accommodatie

In totaal 35 kamers (33 junior suites en 2 suites) in gelijkvloerse villa’s. De junior suites zijn ruim en zeer goed ingericht met airco, badkamer met jacuzzi, wc, douche, haardroger en tv.

Inclusief

All-inclusive

Exclusief

Persoonlijke uitgaven, drankjes, fooien, activiteiten.

Kinderen

Max. 1 kind van 1-11 jaar gratis in de kamer bij de ouders.

Opmerking

7=6, 14=12, 21=18 (geldig: 01.04.14-30.06.14). Niet combineerbaar.

Geen eenpersoonskamertoeslag van 01.04.-30.06. wanneer uw boeking voor 24.06. bevestigd is, niet combineerbaar met langverblijfkorting.

Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Locatie van Diamonds Dream of Africa (FC+)