Denis Private Island (FC+)

///Denis Private Island (FC+)
Denis Private Island (FC+)2017-06-21T09:06:39+01:00

Denis Private Island… Onze geheime tip voor een droomvakantie!

Onze geheime tip voor een droomvakantie, en niet alleen voor honeymooners! De dichte vegetatie en de prachtige zandstranden maken van dit koraaleiland een juweeltje. De natuurlijke lagune en het helderblauwe water is ideaal om te zwemmen en te snorkelen. Op het eiland leven reuzenschildpadden en van december tot april wordt Denis Private Island ook door schildpadden vanuit de oceaan bezocht.

Ligging
Denis Private Island ligt 95 km ten noorden van Mahé en kan in 30 minuten worden bereikt met een klein vliegtuig. Het eiland is in particulier bezit, naast enkele bevoorrechte gasten wonen alleen uw hosts op Denis Private Island.

Hotel
Het resort ligt op het noordwestelijke puntje van het 152 hectare grote eiland. Het hoofdgebouw beschikt over de originele architectuur. Er is een stijlvolle lounge, een bar, een wijnkelder en een zwembad. Daarnaast heeft het resort een kleine boetiek en een bibliotheek. Bijzonder opmerkelijk is het open restaurant, met een open keuken, waar lokale en internationale specialiteiten aangeboden worden.

De eigenaar van Denis Private Island doet veel inspanningen voor een duurzame exploitatie van het resort. In de keuken van het hotel worden vooral ingrediënten gebruikt, die geteeld worden op de eigen boerderij op het eiland. Water wordt verzameld en ontzout.

Accommodatie
De vrijstaande bungalows liggen in de tropische tuin en hebben allemaal een terras en directe toegang tot het strand. Een open badkamer met buitendouche, toilet, airconditioning en een ventilator zijn ook voorzieningen op de kamer, net zoals koffie/theefaciliteiten, een koelkast, een iPod-dock, een strijkijzer en een haardroger.

Inclusief
Volpension, lokale drankjes (exclusief buitenlands gedistilleerde drankjes), niet gemotoriseerde watersportactiviteiten.

De volgende guesthouses, hotels en resorts liggen in dit gebied:

Reisaanbiedingen voor de Seychellen (t115)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar de Seychellen is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels en resorts combineren met autohuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Droomeilanden

Vanaf 2.907 Euro p.p. – exclusief internat. vluchten

Droomeilanden

13 daagse Seychellen Islandhopper met verblijf in mooie accommodaties
Ontdek de mooiste eilanden van de Seychellen. We hebben een gevarieerde reis met drie bijzondere eilanden en uitstekende accommodaties voor u uitgezocht. Island hopping is dé manier om de Seychellen te ontdekken!
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan