×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Denis Private Island

Denis Private Island

Denis Private Island

Denis Private Island

Denis Private Island

Denis Private Island

Denis Private Island

Denis Private Island

Denis Private Island (FC+)

Denis Private Island... Onze geheime tip voor een droomvakantie!
Onze geheime tip voor een droomvakantie, en niet alleen voor honeymooners! De dichte vegetatie en de prachtige zandstranden maken van dit koraaleiland een juweeltje. De natuurlijke lagune en het helderblauwe water is ideaal om te zwemmen en te snorkelen. Op het eiland leven reuzenschildpadden en van december tot april wordt Denis Private Island ook door schildpadden vanuit de oceaan bezocht.

Ligging

Denis Private Island ligt 95 km ten noorden van Mahé en kan in 30 minuten worden bereikt met een klein vliegtuig. Het eiland is in particulier bezit, naast enkele bevoorrechte gasten wonen alleen uw hosts op Denis Private Island.

Hotel

Het resort ligt op het noordwestelijke puntje van het 152 hectare grote eiland. Het hoofdgebouw beschikt over de originele architectuur. Er is een stijlvolle lounge, een bar, een wijnkelder en een zwembad. Daarnaast heeft het resort een kleine boetiek en een bibliotheek. Bijzonder opmerkelijk is het open restaurant, met een open keuken, waar lokale en internationale specialiteiten aangeboden worden.

De eigenaar van Denis Private Island doet veel inspanningen voor een duurzame exploitatie van het resort. In de keuken van het hotel worden vooral ingrediënten gebruikt, die geteeld worden op de eigen boerderij op het eiland. Water wordt verzameld en ontzout.

Accommodatie

De vrijstaande bungalows liggen in de tropische tuin en hebben allemaal een terras en directe toegang tot het strand. Een open badkamer met buitendouche, toilet, airconditioning en een ventilator zijn ook voorzieningen op de kamer, net zoals koffie/theefaciliteiten, een koelkast, een iPod-dock, een strijkijzer en een haardroger.

Inclusief

Volpension, lokale drankjes (exclusief buitenlands gedistilleerde drankjes), niet gemotoriseerde watersportactiviteiten.
 

 

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Locatie van Denis Private Island (FC+)