&Beyond Lake Manyara Tree Lodge

&Beyond Lake Manyara Tree Lodge2017-07-18T14:11:27+01:00

Uitzonderlijke lodge op een fantastische locatie bij het Lake Manyara, weg van de drukte.

Ligging
&Beyond Lake Manyara Tree Lodge is gelegen in het zuidelijke deel van het Lake Manyara National Park, omgeven door mahoniebomen, in een rustige omgeving en buiten het bereik van dagbezoekers. De lodge is vanaf Arusha via de Manyara airstrip in ca. 3 uur bereikbaar.

Hotel
Een verzorgd design zonder omheining met een open restaurant, een boma en een lounge dragen bij aan een heerlijk verblijf in de Manyara Tree Lodge. Tijdens de vrije uren kunt u ook genieten van het zwembad met comfortabele ligstoelen. Het restaurant heeft een uitstekende keuken en zeer vriendelijk personeel.

Accommodatie
De 10 suites zijn smaakvol ingericht en zeer ruim. Ze zijn als edele tree houses in koloniale stijl ingericht en hebben een eigen badkamer met een buitendouche, waar u ’s avonds kunt luisteren naar de geluiden van de Afrikaanse nacht. Een haardroger, een ventilator, een muskietennet, een kluisje en een eigen veranda.

Inclusief
All inclusive, lokale drankjes, dagelijkse safari’s en wasservice.

Exclusief
Persoonlijke uitgave, fooien, buitenlands gedistilleerde drankjes en entreegeld nationale park.

Opmerking
In april is de lodge gesloten.

Reisaanbiedingen voor Tanzania (t90)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Tanzania is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Tanzania

Vanaf 2.233 Euro p.p. – exclusief vluchten

Best of Tanzania

8-daagse safari naar de nationale parken in het noorden van Tanzania van/naar Arusha
Tijdens deze reis ontdekt u de dierenwereld en de prachtige landschappen van het noorden van Tanzania. Naast de Serengeti en de Ngorongoro krater bezoekt u ook het Lake Manyara en het Tarangire National Park
meer informatie

Familiereis Tanzania

Vanaf 7.051 Euro p.p. – exclusief vluchten

Familiereis Tanzania

6 dagen met het hele gezin op safari in Tanzania
Tijdens deze bijzondere reis maakt u samen met uw gezin kennis met de natuur en cultuur van Tanzania. Ontmoet de dieren in de Serengeti en de Ngorongoro krater en leer op speelse wijze meer over de cultuur van de Masai, de Hadzabe en de Datoga stammen
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan