×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Wellworth Lake Manyara Kilimamoja Lodge

Aan de rand van de Oost-Afrikaanse slenk, met adembenemend uitzicht op Lake Manyara, Mount Meru en op heldere dagen zelfs de Kilimanjaro. (ID: 137021)

Resort

In een ongerepte en weelderige tuin vol inheemse planten. Er leven hier meer dan 130 vogelsoorten. Er is een lounge, restaurant, spa, boutique, tv-kamer, groot zwembad, biljartkamer, internetcafé en speelkamer voor kinderen. Aangeboden activiteiten: excursies naar inheemse dorpen, taalcursus Swahili, nachtsafari’s in Lake Manyara NP, sundowner-ritten en meer.

Ligging

110 km van Aruhsa en 10 km van Lake Manyara NP.

Accommodatie

50 suites (50 m²) met panoramazicht op de omgeving. Tot de faciliteiten behoren binnen- en buitendouche, ligbad met uitzicht, airco, open haard, wifi, minibar, kluisje en privébalkon.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: volpension.
Exclusief: persoonlijke uitgaven, drankjes, fooien, activiteiten en entreegelden nationaal park.
Kinderen: 0-5 jaar gratis in de kamer van de ouders. 6-16 jaar 40% korting in de kamer van de ouders en 20% in een eigen kamer (min. 2 kinderen).
Special: Combineert u tijdens uw reis minstens 2 camps of lodges uit de Wellworth Collection (zie p. 38, 39 en 41)? Dan ontvangt u vanaf 4 nachten 7,5%, vanaf 6 nachten 10%, vanaf 8 nachten 12,5% en vanaf 10 nachten 15% korting.

Locatie van Lake Manyara Kilimamoja Lodge