&Beyond Ngorongoro Crater Lodge

&Beyond Ngorongoro Crater Lodge2017-07-18T15:05:52+01:00

Een stijlvolle accommodatie bij de prachtige Ngorongoro Crater. Een combinatie van luxe, levensvreugde en charme maken uw verblijf onvergetelijk. Een prachtige accommodatie die zijn weerga niet kent!

Ligging
Fantastische ligging op de zuidwestelijke rand van de Ngorongoro krater met adembenemend uitzicht op de laaggelegen kratervloer. Vanaf Arusha te bereiken via de Lake Manyara airstrip en vanaf daar per transfer van ca. 1,5 uur.

Hotel
Een warme welkom betovert u bij aankomst, net als de gehele inrichting van de lodge. Een vakkundig samengestelde mix van Aziatische, Afrikaanse en moderne elementen verrast de gasten in iedere kamer. De lodge biedt discrete persoonlijke butlerservice en een moderne keuken die culinaire hoogstandjes op het hoogste niveau bereidt. Traditionele optredens na zonsondergang maken het aanbod compleet.

Accommodatie
De 30 kamers zijn verdeeld over 3 kampen en zijn geïnspireerd door de stijl van de Masai. Het interieur is ingericht in warme kleuren. Eén van de hoogtepunten is de badkamer met aparte regendouche, een bad en dagelijks verse rozen. Vanaf de veranda kunt u genieten van een fantastisch uitzicht op de krater vloer.

Inclusief
All inclusive, 2 safari’s per dag, lokale drankjes en wasservice.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, buitenlands gedistilleerde drankjes, fooien en entreegeld nationale park.

Opmerking
Bij boeking van meer dan 2 éénpersoonskamers gelden andere prijzen.

Reisaanbiedingen voor Tanzania (t90)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Tanzania is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Tanzania

Vanaf 2.233 Euro p.p. – exclusief vluchten

Best of Tanzania

8-daagse safari naar de nationale parken in het noorden van Tanzania van/naar Arusha
Tijdens deze reis ontdekt u de dierenwereld en de prachtige landschappen van het noorden van Tanzania. Naast de Serengeti en de Ngorongoro krater bezoekt u ook het Lake Manyara en het Tarangire National Park
meer informatie

Familiereis Tanzania

Vanaf 7.051 Euro p.p. – exclusief vluchten

Familiereis Tanzania

6 dagen met het hele gezin op safari in Tanzania
Tijdens deze bijzondere reis maakt u samen met uw gezin kennis met de natuur en cultuur van Tanzania. Ontmoet de dieren in de Serengeti en de Ngorongoro krater en leer op speelse wijze meer over de cultuur van de Masai, de Hadzabe en de Datoga stammen
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan