De Wildt Cheetah and Research Centre

///De Wildt Cheetah and Research Centre
De Wildt Cheetah and Research Centre2017-07-19T16:47:03+01:00

Een van de mooiste reservaten van Zuid-Afrika is De Wildt Cheetah and Research Centre. Dit park is beroemd vanwege zijn succesvolle fokprogramma’s van jachtluipaarden, wilde honden en andere bedreigde dieren. Hier kunt u verschillende wilde dieren zien die nauwelijks in de vrije natuur zijn te spotten. De georganiseerde tours geven u een fascinerend kijkje in het leven van de meest bedreigde roofdieren van het land.

De Wildt Cheetah and Research Centre begon in 1971 onder leiding van Ann van Dyk toen vooral de jachtluipaard met uitsterven werd bedreigd. Hoewel experts weinig vertrouwen hadden en jachtluipaarden zich nooit eerder in gevangenschap hadden voortgeplant, had Van Dyk toch succes en wordt de jachtluipaard niet meer met uitsterven bedreigd. Bijzonder is dat van de koningsjachtluipaard eerder werd gedacht dat hij was uitgestorven, tot er in 1981 eentje werd geboren in het Wildt Cheetah and Research Centre. De Wildt Cheetah and Research Centre ligt vlakbij Hartbeespoort op zo’n 50 km ten noordwesten van Tshwane (Pretoria) aan de R5131.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we bij de De Wildt Cheetah and Research Centre aanbieden:

Wat klanten zeggen (t106)

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan