Rhino en Lion Game Reserve

///Rhino en Lion Game Reserve
Rhino en Lion Game Reserve2017-07-19T18:35:27+01:00

Wanneer u geen tijd hebt voor het Kruger National Park, is het Rhino & Lion Nature Reserve een goed alternatief. Het park ligt in de Swartkop Mountains en werd in 1985 als een privé-park opgericht.
De twee neushoorns ‘Ouvrou’ en ‘Bulle’ werd vanuit een Duitse dierentuin naar het park overgebracht, samen met enkele antilopen. Vandaag de dag leven er ruim 600 dieren waaronder 25 verschillende soorten. Vooral voor vogelliefhebbers is het Rhino & Lion Nature Reserve een prachtig park. Het is een vrij luxe park met prima voorzieningen voor bezoekers. Er zijn mooie accommodaties, een zwembad, een kiosk en je kunt er geweldig barbecuen. Extra attractie is onder het genot van een sun-downer kijken naar krokodillen terwijl op de achtergrond de zon langzaam achter de heuvels verdwijnt. Het Rhino & Lion Nature Reserve ligt in het gebied van de Cradle of Humankind, 40 km ten noordwesten van Johannesburg.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we bij het Rhino en Lion Game Reserve aanbieden:

Wat klanten zeggen (t106)

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan