Binnenlandse Vluchten

Binnenlandse Vluchten2017-06-21T06:48:13+01:00

Binnenlandse vluchten in Zuid-Afrika

South African Airways (SAA) is de nationale luchtvaartmaatschappij van Zuid-Afrika. De maatschappij vliegt met moderne vliegtuigen. Zuid-Afrika heeft z’n thuisbasis in Johannesburg.

Airlink en SAA Express – dochtermaatschappijen van South African Airways – hebben een uitgebreid binnenlands netwerk van vliegverbindingen, die goed aansluiten op de internationale vluchten. In sommige steden wordt met een aparte binnenlandse terminal gewerkt, bijv. in Johannesburg en Kaapstad.

De voordeligste manier om in Zuid-Afrika binnenlands te vliegen, is als de binnenlandse vluchtroute onderdeel is van uw internationale ticket (naar Zuid-Afrika). U kunt de binnenlandse SAA vluchten voordelig bijboeken op een internationaal ticket van KLM en uiteraard op South African Airways zelf. Dit dient bij het opvragen van de offerte aan te geven.

Als u met een andere maatschappij naar Zuid-Afrika vliegt, kunt u gebruik maken van airpass tarieven. De tarieven zijn per vluchtsector verschillend en kunnen bij het maken van een offerte worden berekend.

Een andere mogelijkheid is om sectortarieven te gebruiken voor een binnenlands traject. Vooral voor de drukkere vluchtsectoren (zoals Johannesburg-Kaapstad en Johannesburg-Durban) – zijn deze tickets gunstig geprijsd. Ook deze tarieven kunnen bij het maken van een offerte worden berekend.

SAA Express en Airlink zijn lowcost airlines met vluchten vooral tussen de grote steden en langs de kust. Ze hanteren flexibele (internet) tarieven en zijn daarmee op bepaalde routes zeer prijsgunstig. Ook deze tarieven kunnen bij het maken van een offerte worden berekend.

Voor meer informatie over binnenlandse vluchten in Zuid-Afrika, ga naar:

Uiteraard kunt u in Zuid-Afrika een reis met hotels, resorts en safarilodges ook combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan