Treinen2017-07-19T11:32:20+01:00

In Zuid-Afrika vindt u met name in en rond de grote steden (Kaapstad, Johannesburg, Durban en Port Elizabeth) een treinnetwerk dat vooral gebruikt wordt voor woon-werk verkeer naar de buitenwijken en townships. Vanwege het frequente en goedkope vliegverkeer – met tal van prijsvechters – spelen de spoorwegen maar een beperkte rol in het lange afstand transport tussen de grote steden onderling. Wel zijn er veel spoorlijnen die gebruikt worden voor het goederenvervoer.

De bekendste langeafstandstrein is de Blou Train. Bij de treinreizen (onderdeel van de rondreizen sectie op onze website) vindt u informatie en prijzen over de Blou Train – bijvoorbeeld voor de routes “Southern Cross” en “The Good Hope”. Een andere treinmaatschappij is Rovos Rail, dat wat luxere en nostalgische treinreizen aanbiedt door Zuid-Afrika, Botswana en Zimbabwe. Een wat voordeligere treinreis mogelijkheid in deze landen – maar ook Namibië – biedt Shongola Express.

Voor meer informatie over treinen in Zuid-Afrika, ga naar:

Uiteraard kunt u in Zuid-Afrika een reis met excursies ook combineren met hotels, resorts en safarilodges, autohuur en camperhuur, rondreizen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan