Worchester2017-07-19T23:32:06+01:00

Worchester is een agrarisch centrum voor de uitgestrekte boerderijen in de omgeving. Het ligt aan de “achterkant” van het Kaapse Wijnland – tegen de Klein Karoo aan. De wijnboerderijen staan hier bekend om hun zwaardere wijnen (zoals ‘Hanepoot’ – een dessertwijn), port en brandy. In Worchester ligt de reusachtige KWV Brandy Cellar – met z’n 120 koperen ketels de grootste in de Wereld. Er wordt hier 10 tot 20 jaar oude brandy geproduceerd.

Bij Worchester adviseren we u het Kleinplasie boerderijmuseum te bezoeken – een nagebouwde boerderij uit de 18e eeuw waar u een goede indruk krijgt van de wijnbouw in vroegere tijden.

Worchester heeft roem vergaard als woonplaats van de in Zuid-Afrika zeer bekende kunstenaar Hugo Naudé (1868-1941). U kunt zijn werk en dat van andere toonaangevende kunstenaars uit het gebied zien in het Naudé House.

In het centrum van Worchester vindt u nog wat fraaie historische gebouwen. Net buiten het stadje – aan Rouz straat – vindt u de Karoo National Botanical Garden. In dit 150 hectare grote park vindt u planten uit de Karoo, die zich hebben aangepast aan het leven in een halfwoestijn. Tijdens een wandeling door deze fraaie tuin leert u over deze fascinerende planten.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels en lodges die we in en bij Worchester aanbieden:

Wat klanten zeggen (t106)

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan