Somerset West2017-07-19T23:25:24+01:00

Somerset West vormt een ideale basis voor het verkennen van de Western Cape. Centraal gelegen, slechts een half uur van het centrum van Kaapstad, zijn diverse dagtrips mogelijk (allen bereikbaar binnen een straal van 100 km), zoals:

In de omgeving van Somerset West liggen diverse golfbanen, zoals Erinvale Golf Estate en Stellenbosch Golf Course. De omgeving biedt ook een grote keuze aan zeer goede restaurants.

Enkele bekende wijnhuizen in de omgeving van Somerset West zijn o.a. Avontuur, Clos du Ciel, Cordoba, Dellrust, Eikendal, JP Bredell, Ken Forrester, L’Auberge, Longridge, Lushof, Morgenster, Mount Rozier, Onderkloof, Post House, Somerbosch, Stonewall, Vergelegen, Vergenoegd, Yonder Hill. Goede restaurants in Somerset West zijn o.a. Avontuur Wine Estate, Die Ou Pastorie, Hermitage, Lady Philips Restaurant, L’Auberge du Paysan, Steffanies enz.

Gordon’s Bay (nabij Somerset West)
Dit pittoreske vissershaventje ligt ongeveer 50 kilometer van Kaapstad en is gelegen tegen de heuvels van het Hottentot Holland gebergte. Gordon’s Bay heeft een gezellige boulevard, legio restaurants en winkeltjes en heeft een prachtig zand strand. Vanuit Gordon’s Bay kunt u o.a. Een prachtige kustroute rijden die adembenemende vergezichten biedt over de zee en Kaapse schiereiland. In de periode van juni tot en met november is de kans groot dat u de trek van de walvissen kunt aanschouwen.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in Somerset West aanbieden:

Wat klanten zeggen (t106)

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan