Wellington2017-07-19T23:30:41+01:00

Wellington is een fraai wijnplaatsje, gelegen in een prachtige vallei aan de voet van de Groenberg, langs de oevers van de Kromme rivier. Toen de spoorlijn van Kaapstad naar Johannesburg langs Wellington werd aangelegd, heeft de vroegere landheer bedongen dat alle passerende passagierstreinen in Wellington moeten stoppen. Zelfs de Blue Train maakt nog steeds een korte stop in het plaatsje.

De wijnboerderijen in Wellington staan bekend om hun wijnen van wereldklasse. Maar in Wellington vindt u ook olijfgaarden en kaasboerderijen. Een wijntour door dit gebied is dus wat afwisselender dan die bij de andere wijnplaatsjes in het Kaapse Wijnland.

Bainskloof Pass
Tussen 1848 en 1852 werd onder leiding van Thomas Bain een bergweg aangelegd om een doorgang te bieden vanuit Kaapstad naar de Klein Karoo en het verdere achterland. Het is één van de mooiste bergwegen van Zuid-Afrika – de weg is daarom tot nationaal monument verklaard. Vanaf parkeerplaatsen langs de weg kunt u tal van wandelingen maken door dit prachtige gebied.

Wijngaarden

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en lodges die we in en bij Wellington aanbieden:

Wat klanten zeggen (t106)

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan