×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Badkamer met bad

Badkamer met bad | Botlierskop Private Game Reserve

Deluxe tent

Deluxe tent | Botlierskop Private Game Reserve

Kamer

Kamer | Botlierskop Private Game Reserve

Botlierskop Private Game Reserve

Mossel Bay

Op safari aan de tuinroute - malariavrij! Bij uitstek geschikt voor families met kinderen.

Ligging

Botlierskop Private Game Reserve ligt net buiten Mosselbaai, 7 km verwijderd van de N2, George ligt op ca. 40 km afstand en Kaapstad is ca. 4 u. rijden.

Lodge

In de zomer van 2014 volledig gerenoveerd. Op een 3.000 ha groot voormalig boerderijcomplex, waar nu zo’n 26 diersoorten voorkomen (o.a. buffels, neushoorns en zebra’s). In het hoofdgebouw bevindt zich de lounge, open haard, zwembad en spa. Speciaal voor gezinnen met kleine kinderen werd het oude Farm House omgebouwd tot Manor House. Met eigen restaurant, terras en lounge met open haard. De dagelijkse activiteiten bestaan uit safari’s in een open terreinwagen en wandelingen door het fynbos. Optionele activiteiten: paardrijden, rit op een olifant, kanotochten of een picknick met olifanten. Ook is het mogelijk een helikoptervlucht te maken, te kanoën of te wandelen met jong leeuwen.

Accommodatie

15 luxueuze en ruime tenten in romantische koloniale stijl op een houten dek. Alle met eigen badkamer met bad en buitendouche, muskietennet, minibar, airco, verwarming, koffie/theefaciliteiten, haardroger, kluisje en telefoon. Enkele direct aan de rivier (deluxe tent) en enkele met uitzicht op de rivier en de bergen (luxury tent). In het Manor House zijn 4 kamers met verbindingsdeur, eigen badkamer en tv en verder identieke inrichting.

Inclusief

Volpension en activiteiten.

Exclusief

Persoonlijke uitgaven, drankjes, fooien en optionele activiteiten.

Opmerking

Bij een verblijf van min. 2 nachten kunt u een safari per wagen inruilen tegen een safari per paard.