×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Eetruimte met uizicht over Plettenberg Bay

Eetruimte met uitzicht over Plettenberg Bay | Milkwood Manor on Sea

Kamer met balkon

Kamer met balkon | Milkwood Manor on Sea

Balkon met uitzicht op Plettenberg Bay

Balkon met uitzicht op Plettenberg Bay | Milkwood Manor on Sea

Milkwood Manor on Sea

Plettenberg Bay

U wordt door het ruisen van de zee en het geluid van de meeuwen gewekt voor het mooiste uitzicht over de Indische Oceaan!

Ligging

Het centrum van de mondaine badplaats is in enkele minuten te bereiken. De Manor ligt tussen Knysna en Tsitsikamma, gunstig voor vele bezienswaardigheden op de Tuinroute.

Guesthouse

Unieke ligging op een in zee lopende uitham aan een brede lagune. Geen buren, alleen natuur! Ga zwemmen in de kleine baai of ga met de boot naar de tegenovergelegen oever en wandel langs het heerlijke strand weg van het verkeer en lawaai – een waar vogelparadijs. De Manor ligt centraal ten opzichte van vele attracties aan de tuinroute. Het eigen Lemon Grass Seaside restaurant, onder Duitse leiding en voor iedereen geopend, is bekend om haar uitstekende internationale keuken. De openingstijden zijn afhankelijk van het seizoen. Verder is er een bar en een lounge met gratis wifi. In de lagune liggen kajaks die u gratis kunt gebruiken.

Accommodatie

11 ruime kamers met badkamer, tv, kluisje, plafondventilator, haardroger, koffie/theefaciliteiten, meestal met balkon/patio en schitterend uitzicht op de oceaan of lagune. De standaard kamers bevinden zich aan de landzijde. 2 familiekamers hebben een slaapbank geschikt voor kinderen.

Inclusief

Logies/ontbijt.

Exclusief

Persoonlijke uitgaven, fooien, drankjes, overige maaltijden, optionele activiteiten.

Kinderen

Welkom vanaf 8 jaar, tot 12 jaar korting in de familiekamers.