×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Msambweni House (FC)

Adres

P.O Box 51 Msambweni, Msambweni 80404, Kenia

Ligging

Exclusieve accommodatie, gebouwd in koloniale stijl, is uniek gelegen aan een 200 meter privé strand, 50 km ten zuiden van Mombasa. De lodge werd gebouwd op een 12 meter hoog klif met uitzicht op de Indische Oceaan, midden in de ongerepte natuur.

Kamers

De 3 kamers en de tented room in het hoofdgebouw hebben een en-suite badkamer met bad en douche, airco, kluisje, TV en privé terras. De 2 nabijgelegen villa’s zijn van alle gemakken voorzien en hebben elk een privé zwembad, jacuzzi, eigen kok en ober.

Faciliteiten

Het restaurant biedt een combinatie van de Belgische, Franse en Swahili keuken. U kunt zich tevens laten verwennen middels een relaxation massage, pedicure of een manicure. In de nabije omgeving kunt u golfen (18 holes), tennissen, duiken en diepzee vissen. Er worden ook verschillende excursies aangeboden, waaronder een bezoekje aan het Kisite Marine Park en naar Shimba Hills, waar u tijdens een privé picknick kunt kijken naar de aanwezige antilopen en olifanten. Deze activiteiten zijn niet inbegrepen.

Activiteiten

Bij de lodge kunt u aan vele verschillende activiteiten deelnemen, zoals snorkelen, vissen, windsurfen, beach volleybal, croquet, badminton en mountainbiken. Deze activiteiten zijn inbegrepen.

Locatie van Msambweni House (FC)