Msambweni House (FC)

Msambweni House (FC)2017-07-12T09:35:51+01:00

Adres
P.O Box 51

Msambweni, Msambweni 80404, Kenia

Ligging
Exclusieve accommodatie, gebouwd in koloniale stijl, is uniek gelegen aan een 200 meter privé strand, 50 km ten zuiden van Mombasa. De lodge werd gebouwd op een 12 meter hoog klif met uitzicht op de Indische Oceaan, midden in de ongerepte natuur.

Kamers
De 3 kamers en de tented room in het hoofdgebouw hebben een en-suite badkamer met bad en douche, airco, kluisje, TV en privé terras. De 2 nabijgelegen villa’s zijn van alle gemakken voorzien en hebben elk een privé zwembad, jacuzzi, eigen kok en ober.

Faciliteiten
Het restaurant biedt een combinatie van de Belgische, Franse en Swahili keuken. U kunt zich tevens laten verwennen middels een relaxation massage, pedicure of een manicure. In de nabije omgeving kunt u golfen (18 holes), tennissen, duiken en diepzee vissen. Er worden ook verschillende excursies aangeboden, waaronder een bezoekje aan het Kisite Marine Park en naar Shimba Hills, waar u tijdens een privé picknick kunt kijken naar de aanwezige antilopen en olifanten. Deze activiteiten zijn niet inbegrepen.

Activiteiten
Bij de lodge kunt u aan vele verschillende activiteiten deelnemen, zoals snorkelen, vissen, windsurfen, beach volleybal, croquet, badminton en mountainbiken. Deze activiteiten zijn inbegrepen.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan