Plantation Lodge

Plantation Lodge2017-07-18T15:17:33+01:00

Fantastisch gelegen boutique lodge middenin het wereldberoemde gebied van de Ngorongoro krater.

Ligging
Op een uitgestrekte koffieplantage in de buurt van de nederzetting Karatu in het hoogland. Ca. 20 min. rijden van de kraterand.

Lodge
De kleine lodge in traditionele boerderijstijl is het perfecte adres voor individualisten en iedereen die een kleine accommodatie prefereert. Een exotische vogelwereld vult de ruime tuin met haar gezang en vanuit het zwembad heeft u uitzicht op de kraterrand. In het restaurant en de bar kunt u culinair genieten.

Accommodatie
16 individueel ingerichte en met liefde gedecoreerde kamers en suites liggen ruim verdeeld in de bloeiende tuin, sommige kamers/suites met terras en directe toegang tot het groen. Individualiteit wordt hoog in het vaandel gedragen: elke kamer heeft zijn eigen stijl. Alle kamers hebben een eigen badkamer en muskietennet.

Andere accommodaties die wij in deze regio aanbieden zijn:

Reisaanbiedingen voor Tanzania (t90)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Tanzania is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Tanzania

Vanaf 2.233 Euro p.p. – exclusief vluchten

Best of Tanzania

8-daagse safari naar de nationale parken in het noorden van Tanzania van/naar Arusha
Tijdens deze reis ontdekt u de dierenwereld en de prachtige landschappen van het noorden van Tanzania. Naast de Serengeti en de Ngorongoro krater bezoekt u ook het Lake Manyara en het Tarangire National Park
meer informatie

Familiereis Tanzania

Vanaf 7.051 Euro p.p. – exclusief vluchten

Familiereis Tanzania

6 dagen met het hele gezin op safari in Tanzania
Tijdens deze bijzondere reis maakt u samen met uw gezin kennis met de natuur en cultuur van Tanzania. Ontmoet de dieren in de Serengeti en de Ngorongoro krater en leer op speelse wijze meer over de cultuur van de Masai, de Hadzabe en de Datoga stammen
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan