×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Court Classique Hotel

Court Classique Hotel | Court Classique Hotel

Court Classique Hotel

Pretoria

Bezoek de hoogtepunten van Pretoria: de Unie gebouwen, het Voortrekkersmonument, het Krugerhuis of ook de botanische tuinen en vele musea. In oktober verandert de stad door de bloeiende jacaranda bomen in een zee van bloemen.

Ligging

Court Classique Hotel ligt ca. 45 min. van de luchthaven van Johannesburg, in Arcadia, een voorname voorstad van Pretoria.

Hotel

Modern hotel in de Zuid-Afrikaanse hoofdstad. Orange Restaurant met wijnkelder, klein zwembad in een tropische tuin, lounge met open haard, parkeerterrein en gratis wifi. Gratis transfers door Kwathlano Tours (07.00-16.00 u.) naar diverse bezienswaardigheden in Pretoria zoals lokale markten, winkelcentra en het treinstation voor de Rovos Rail.

Accommodatie

58 suites met airco bevinden zich in meerdere chalets van 2 etages. De suites zijn modern ingericht en geschikt voor een langer verblijf. Er zijn 44 studio suites, alle met kitchenette, plasma-tv, schrijftafel, gratis wifi, kluisje, badkamer, haardroger en een klein privébalkon. De overige suites hebben 1 of 2 extra slaapkamers en zijn geschikt voor families.

Inclusief

Logies/ontbijt en transfer van/naar de luchthaven.

Exclusief

Persoonlijke uitgaven, transfers, fooien, drankjes, optionele activiteiten.

Opmerking

Gratis transfers binnen Pretoria van 07.00 tot 16.00 u.