Restcamp Augrabies Nationalpark

Restcamp Augrabies Nationalpark2017-06-21T06:43:05+01:00

Augrabies Nationalpark
’Augrabies’ betekent in de taal van de Bosjesmannen ’plaats van het grote lawaai‘. De Oranjerivier heeft zich miljoenen jaren in het graniet ingeslepen en stort nu in meerdere kleine watervallen en in één hoofdwaterval van 56 m hoogte in een 18 km lang ravijn.

Ligging
In een 50.000 ha groot nationaal park, ca. 120 km ten westen van de luchthaven van Upington.

Camp
Een kleine winkel, een restaurant, een bar, conferentiemogelijkheden, cafetaria, 3 zwembaden en een camping met gemeenschappelijke keuken en sanitaire voorzieningen. Optionele activiteiten: verschillende begeleide mountainbike- of kajaktours, safari‘s in eigen auto en wandelroutes.

Accommodatie
59 eenvoudige chalets met airco en familie cottages met 1 of 2 slaapkamers, deels met zicht op de waterval. Alle met eigen badkamer, volledig ingerichte keuken, terras en grillmogelijkheid.

Inclusief
Logies.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, fooien, drankjes, optionele activiteiten en entreegelden Nationaal Park.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in Victoria & Alfred Waterfront aanbieden:

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan