!Xaus Lodge2017-06-21T06:41:11+01:00

Kgalagadi Transfrontier Park
Cultuur van de Bosjesmannen in de Kalahari. Leer meer over de legendarische traditie van de oorspronkelijke jagers en verzamelaars. Lid van de Fair Trade Tourism Vereniging.

Ligging
Middenin het Kgalagadi Transfrontier NP op een rode duin aan een hartvormige zoutpan, die de inheemse bevolking ’!Xaus’ noemt. Ca. 60 km van Mata Mata en het Twee Rivieren restcamp. Enkel bereikbaar per 4wd.

Hotel
Eerste privélodge in het nationale park, onder management van San Bosjesmannen, panoramadek met uitzicht op een drinkplaats, lounge met openhaard, bibliotheek, eetzaal, bar, plunge pool met zonnebedden en een kunstgalerij. Begeleide safari’s en wandelingen zijn inbegrepen. Hierbij leert u veel van de levenswijze van de lokale San.

Accommodatie
12 rietgedekte chalets met eigen balkon en badkamer, zaklantaarn, verwarming, ventilator en terras met uitzicht op de zoutpan.

Inclusief
Overnachting, volpension, activiteiten, transfers van/naar het afhaalpunt.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, fooien, drankjes, optionele activiteiten.

In deze regio bieden wij de volgende accommodaties aan:

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan