Darling2017-07-20T00:27:09+01:00

Darling, gelegen op 70km ten noorden van Kaapstad, was tot de jaren negentig een klein boerendorp dat vooral bekend stond om de heerlijke melkproducten die hier worden gemaakt. Ondertussen wordt er in de omgeving ook kwaliteitswijn geproduceerd. Darling vormt elk voorjaar het centrum van de Wildflowers.

Het plaatsje heeft echter internationale bekendheid verworven door het theater van cabaretier Pieter-Dirk Uys. Deze Afrikaanse acteur – die in de jaren tachtig en negentig ook veel in Nederland heeft opgetreden – is onsterfelijk geworden met z’n act als Evita Bezuidenhout, waarin hij het Apartheidssysteem op satirische wijze op de hak nam. Het huidige repertoire van Pieter-Dirk Uys omvat ondertussen ook satire over het huidige politieke systeem. De druk bezochte theatershow – Evita se Perron (Evita’s platform) – is gemakkelijk te begrijpen (een mix van Engels en Afrikaans), er zijn voorstellingen op zaterdag en zondag (www.evita.co.za). Het theaterrestaurant serveert typische Zuid-Afrikaanse gerechten.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in Darling aanbieden:

Wat klanten zeggen (t106)

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan