Lambert’s Bay

Lambert’s Bay2017-07-20T00:28:30+01:00

Dé attractie van dit rustige en afgelegen vissersplaatsje is Birds Island, een vogelreservaat op een eiland 100 meter uit de kust. U kunt het te voet of per boot bereiken. Het eiland is broedplaats voor pinguïns, aalscholvers en Jan-van-Genten. Er is een uitkijktoren gebouwd, waar vanaf u de vogels ongestoord kunt observeren. U kunt in Lambert’s Bay ook boottochten maken voor de kust om de Heavyside dolfijnen, Brilpinguins en pelsrobben te zien. In de winterperiode zijn hier ook regelmatig walvissen te zien.

In Lambert’s Bay kan uitstekend vis en schelpdieren worden gegeten – in maart wordt het Grayfish Festifal gehouden. Lambert’s Bay is bereikbaar via de R364 vanaf Clan William (de kustweg naar St. Helena Bay is een grintweg die alleen per 4wd begaanbaar is).

Zuidelijk van Lambert’s Bay ligt het prachtige – maar nog afgelegenere – Eland’s Bay, een mekka voor vogelliefhebbers.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in Lambert’s Bay aanbieden:

Wat klanten zeggen (t106)

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan