St Helena Bay

St Helena Bay2017-07-20T00:32:01+01:00

Voorbij Vredenburg ligt het vissersdorpje St.Helena Bay, waar steeds meer mensen uit Kaapstad een 2e huis kopen. Op 7 november 1497 (de dag van St. Helena) landde de Portugese ontdekkingsreiziger Vasco da Gama hier. St. Helena ligt aan een beschutte baai, maar heeft slechts een smal strand.

Paternoster
Iets westelijk van St. Helena Bay – op de punt van het schiereiland – ligt het vissersplaatsje Paternoster. Direct aan de rand van het dorp begint het ruige kustpark Columbine National Reserve ligt. De kliffen en het strand zijn zeer geliefd bij sportvissers. Tot enkele jaren terug bestond het dorp uit niet veel meer dan een aantal eenvoudige witte vissershuisjes. De laatste jaren worden er bij het dorp enkele luxe buitenhuizen gebouw.

Vanaf St.Helena Bay zult u landinwaarts verder reizen naar Cederberg (de kustweg naar Lambert’s Bay is een grintweg die alleen per 4wd begaanbaar is).

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we bij St Helena Bay aanbieden:

Wat klanten zeggen (t106)

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan