West Coast National Park

West Coast National Park2017-07-20T00:33:06+01:00

Dit ‘wetlands’ natuurpark vormt een belangrijk broedgebied voor watervogels. Het park ligt in een U-vorm om de prachtige turkoois gekleurde Langebaan lagune en omvat tevens een aantal eilanden waar grote pinguïn kolonies zijn gevestigd. Het park is bekend om z’n kleurrijke tapijt van wilde bloemen in de late winter en het vroege voorjaar (aug-oct). Maar vanwege het mooie landschap en de vele – soms zeldzame – vogelsoorten, is het ook in andere jaargetijden absoluut een bezoek waard. De stranden kleuren soms roze vanwege het enorme aantal flamingo’s, maar ook de zeldzame African Black Oystercatcher, witte pelikanen, pluvieren, reigers, ibissenen en scholeksters kunt u hier zien. Daarnaast leven in het park zebra’s, koedoes en elandantilopen.

In het park zijn tal van wandelroutes uitgezet. Het park is 18.000 hectare groot en ligt 7km ten zuiden van Langebaan (noordelijke ingang) en 120 km te noorden van Kaapstad.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in het West Coast National Park aanbieden:

Wat klanten zeggen (t106)

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan