Langebaan2017-07-20T00:30:14+01:00

Dit aangename badplaatsje ligt aan de prachtige Langebaan lagune. Hier kunt u heerlijke zonnen en zwemmen bij het strand, zeilen of windsurfen in de lagune of genieten op een terrasje van de schitterende zonsondergangen. Het plaatsje heeft enkele uitstekende visrestaurants, maar u kunt ook gebakken vis en schelpdieren kopen bij één van de vele kraampjes. Vanuit Langebaan kunt u een bezoek brengen aan het West Coast National Park.

Aan de noordkant van de baai ligt Saldanha Bay, een vissershaven met een enorme pier (waarvandaan ijzererts wordt geëxporteerd). De koude Benguela-stroom, die uit Antarctica langs de Atlantische kust stroomt, brengt veel plankton aan de oppervlakte, waar grote scholen diepzeevis (met name ansjovis) op af komen. Vanaf de kust zijn regelmatig dolfijnen en walvissen te zien.

West Coast Fossil Park
In dit park zijn unieke fossielen gevonden, zoals van een beerachtig dier, katachtige dieren met sabeltanden en giraffen met een korte hals.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in Langebaan aanbieden:

Wat klanten zeggen (t106)

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan