Kwando Tau Pan Camp (MC+)

Kwando Tau Pan Camp (MC+)2017-07-10T13:40:35+01:00

Er zijn slechts 2 camps in het Central Kalahari NP en Tau Pan is daar één van.

Ligging
Kwando Tau Pan Camp ligt in het Central Kalahari Game Reserve op een duin met uitzicht op de Pan Tau drinkplaats. Vluchtduur vanaf Maun is ca. 50 min. De airstrip ligt op ca. 5 km van de lodge.

Camp
Het hoofdgebouw heeft een eetkamer, salon en panoramaterras. Er is een zwembad, winkeltje en bibliotheek aanwezig. Safari’s en bush wandelingen worden begeleid door een San Bosjesman. Tussen december en maart migreren duizenden gnoes en andere wilde dieren zoals leeuwen, hyena’s, cheeta’s en luipaarden zijn dan te zien.

Accommodatie
9 losstaande chalets op houten platforms met een veranda. Faciliteiten: bad/wc en buitendouche, plafondventilator. Elektrische verlichting (zonnepanelen).

Inclusief
Overnachting, volpension, lokale drankjes, safari-activiteiten, parkentreegelden, wasservice (geen ondergoed), ´flying-doctor’s service´.

Exclusief
Fooien, persoonlijke uitgaven, buitenlands gedistilleerde drankjes en vluchten tussen de camps.

Kinderen
Welkom vanaf 6 jaar.

Opmerking
Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Als u gaat bladeren op onze website zult u zien dat we de hotels, resorts, game-lodges en safarikampen steeds vermeld hebben op de bestemmingspagina’s. Op de pagina over Kalahari vindt u bijvoorbeeld de volgende hotels:

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie