Serena Mountain Lodge (MC+)

Serena Mountain Lodge (MC+)2017-07-11T22:49:07+01:00

Serena Mountain Lodge is het enige boom hotel dat gebouwd is op de hellingen van de Mount Kenya. De lodge is te bereiken vanuit Nairobi (ongeveer 150 km) langs Nanyuki-Isiolo via Sirimon Track of langs Nyeri-Nanyuki nabij Naro Moru. Het park is eveneens bereikbaar vanuit Chogoria langs de Embu – Meru weg.

Adres
PO Box 48690, Mount Kenya National Park, Kenia

Kamers
De Serena Mountain Lodge beschikt over 42 kamers, welke uitkijken op een waterpoel en voorzien zijn privé balkon en badkamer. De kamers zijn gedecoreerd in de stijl van de Kikuyu cultuur met handgeweven wandkleden en sfeerverlichting. Voor de koude nachten zijn warme bedkruiken beschikbaar. DE kamers zijn verder voorzien van haardroger, WiFi-connectiviteit, mineraalwater, toiletartikelen, badjas en slippers.

Faciliteiten
De lodge heeft een centrale eetzaal, welke een fraai uitzicht biedt over de boomkruinen. Alle maaltijden worden geserveerd in buffetvorm, met zowel lokale als internationale gerechten. De gelambriseerde bar is ingericht met scènes uit het leven van de Kikuyu en beschikt over een open haard en biedt toegang tot het uitkijkplatform over de waterpoel. De wijnkaart biedt een brede selectie van oude en nieuwe wereld wijnen. Voorts zijn lokale en geïmporteerde bieren en sterke drank beschikbaar.

De lodge heeft een observatiebunker om van dichtbij het wild bij de waterpoel te observeren zonder deze te storen. De Serena Mountain Lodge biedt tevens diverse excursies aan, zoals het beklimmen van de Mount Kenya, wandeltochten door het Nationaal Park, vissen in de rivier en traditionele Kikuyu dansen.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan