Sarova Taita Hills Lodge (MC)

Sarova Taita Hills Lodge (MC)2017-07-12T10:02:28+01:00

Adres
P.O. Box 72493, Tsavo, Tsavo National Park West, Kenia

Ligging
De Sarova Taita Hills Lodge – ook bekend staand als ‘de Duitse vesting’, ligt in het hart van de Taita Hills Wildlife Sanctuary, een prive-Conservancy van 28.000 hectare, die gelegen is aan de voeten van de Taita Hills en naast het Tsavo West National Park. The Sanctuary bestaat uit rollend savanne en bos habitats, welke een veilige omgeving biedt voor meer dan 50 soorten zoogdieren en 300 soorten vogels. Doordat de lodge niet is omheind, komen dieren – zoals olifanten en gazellen – vaak op de grond en bij het zwembad van de lodge.

The Sanctuary is een succesverhaal in duurzame instandhouding van het wild – zoals olifanten, leeuwen, buffels en giraffen. Game drives worden streng gecontroleerd om ervoor te zorgen dat dieren niet worden lastiggevallen. Sommige gebieden zijn volledig afgesloten voor voertuigen.

Accommodatie
Taita Hills Lodge heeft 60 comfortabel ingerichte kamers, allen met een panorama view. De kamers zijn uitgerust met een badkamer met bad/douche en privé balkon met uitzicht op uitgestrekte tuinen.

Faciliteiten
De met klimplanten bedekte stenen gebouwen brengen een Engels landelijke charme op de Afrikaanse vlaktes. U kunt hier goede service en faciliteiten verwachten. Het restaurant serveert internationale en lokale keuken en de openluchtzwembaden geeft een welkome afkoeling. De curio shop biedt essentiële toiletartikelen, boeken, safari slijtage en onvergetelijke souvenirs. Gasten van de Salt Lick Lodge kunnen het zwembad en andere faciliteiten hier gebruiken.

Game-rijden in de Taita Hills Wildlife Sanctuary is een geweldige ervaring, omdat het Heiligdom is de thuisbasis van meer dan 50 soorten zoogdieren en meer dan 300 soorten vogels. Deze omvatten olifant, leeuw, cheeta, luipaard, buffels, giraffen, zebra’s, struisvogels, adelaars, gieren en nog veel meer

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan