Stadstour Pretoria

Stadstour Pretoria2017-07-19T11:21:01+01:00

Beleef de stad privé

Pretoria is de bestuurlijke hoofdstad van Zuid-Afrika, maar toch wordt het niet vaak bezocht door toeristen op rondreis. In deze stad is heel wat interessants te zien, vooral op gebied van geschiedenis, en een verblijf met gegidste tour is zeker de moeite waard.

Programma
U wordt opgehaald aan het afgesproken trefpunt, waarna u samen met uw eigen persoonlijke gids/chauffeur de hele ochtend of middag de tijd heeft om Pretoria te verkennen. U kunt zelf aangeven welke bezienswaardigheden u wilt bezoeken. Of vertrouw op uw ervaren gids die u de hoogtepunten van de stad zal laten zien, zoals het Voortrekker Monument of het Krugerhuis. In het voorjaar en vanaf oktober straalt de stad omdat dan zo’n 70.000 jacaranda bomen in volle bloei staan. Daarom wordt Pretoria ook wel ´Jacaranda City´ genoemd.

Aanvang: ’s morgens of ’s middags.

Duur: 4 u.

Code
85483

Inclusief
Transfers van/naar uw hotel of afgesproken locatie, vervoer in een voertuig met airco, entreegelden volgens het programma en een Nederlands-/Engelstalige gids/chauffeur.

Exclusief
Drankjes, fooien, overige excursies en entreegelden.

Aantal deelnemers
Min. 2 pers., max. 7 pers.

Reisdata
Dagelijks

Vanafprijs per persoon (o.b.v. 2 pers.)
01.11.16 – 31.10.17:
Privétour 2-3 Pers.: 123 Euro
Privétour 4-7 Pers.: 71 Euro

We bieden – naast bovenstaande excursie – ook de volgende excursies aan in Zuid-Afrika:

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan