Overberg Regio

Overberg Regio2017-07-20T00:42:34+01:00

Als u onderweg bent van Kaapstad naar de Tuinroute (Mossel Bay), doemen aan de oostzijde van False Bay ineens steile ruige bergen op. Lange tijd vormde deze bergen een barrière voor de Kaapse-pioniers, maar na de aanleg van de Sir Lowry’s Pass (N2) werd de streek toegankelijk en gecultiveerd.

We adviseren u echter spectaculaire kustweg (R44) te nemen langs Cape Hangklip om naar Hermanus te rijden. De weg is op sommige plekken uitgehakt in de rotsen en u heeft een adembenemend uitzicht over de oceaan. Het mooiste stuk is tussen Gordon’s Bay en Kleinmond. U passeert het kleine dorpje Betty’s Bay, dat een mooie botanische tuin heeft. Net voor het dorpje – bij Stony Point – is een uitzichtpunt om de kolonie Afrikaanse pinguïns te zien.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in de Overberg Regio aanbieden:

Wat klanten zeggen (t106)

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan