×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Chobe Game Lodge, eten bij het zwembad

Chobe Game Lodge, eten bij het zwembad | Chobe Game Lodge

Chobe Game Lodge eten met een uitzicht

Chobe Game Lodge eten met een uitzicht | Chobe Game Lodge

Chobe Game Lodge

Chobe Game Lodge | Chobe Game Lodge

Chobe Game Lodge (MC+)

Adres

Deze lodge ligt in het Chope NP direct aan de Chobe rivier, en is het hele jaar door open.

Ligging

Chobe Game Lodge ligt van Kasane naar de entree van het nationale park is het ca. 10 min., via zandwegen reist u vervolgens in ca. 40 min. naar de lodge.

Kamers

De lodge beschikt over 2 bars, een groot zwembad, een bibliotheek en een restaurant met terras. Businesscentrum en conferentiemogelijkheden zijn aanwezig. Er worden professionele safari’s ondernomen in een open landrover en met kleine boten op de rivier.

Accommodatie

Alle 47 standaard kamers, daarvan zijn er 4 suites met gewelfde plafonds, elegante ramen en verwarming, zijn smaakvol ingericht met handgemaakte meubelen. Alle kamers beschikken over airco, een ventilator, een minibar en een terras of balkon met uitzicht op de rivier.

Inclusief

Volpension, lokale drankjes, minibar, 2 safari-activiteiten per dag, entreegelden nationaal park/wildreservaat, wasservice (geen ondergoed) en transfer van de luchthaven Kasane van/naar de accommodatie.

Exclusief

Fooien, persoonlijke uitgaven, buitenlands gedistilleerde drankjes.

Kinderen

Welkom van alle leeftijden. Kinderen van 0-15 jaar overnachten in de kamer van de ouders! Gezinnen met kinderen jonger dan 6 jaar moeten een privévoertuig boeken. Prijzen op aanvraag.

Opmerking

Afwijkende annuleringskosten: meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Locatie van Chobe Game Lodge (MC+)