Kazungula2017-07-10T14:55:08+01:00

Bij het dorpje Kazungula komen 4 landen samen, namelijk Botswana, Namibië, Zambia en Zimbabwe. Vanwege de smalle Caprivi Strook (de Namibische corridor) is zelfs de grens met Angola maar slechts enkele kilometers verwijdert. Deze samenkomst van landgrenzen maakt Kazagula een unieke plek op aarde.

Bij Kazungula kunt u de Zambezi River oversteken tussen enerzijds Botswana en Namibië en anderszijds Zambia en Zimbabwe. Er zijn verscheidene veerdiensten die met enige regelmaat auto’s en passagiers naar de overkant van de rivier brengen. De veerponten hebben slechts een beperkte capaciteit, waardoor vaak lange wachttijden ontstaan (vele uren).

Passagiers die zonder eigen vervoersmiddel reizen kunnen gebruik maken van een snellere veerdienst. Aan de zijde van Botswana zijn taxi’s en bussen beschikbaar voor een transfer naar Kasane. Aan de zijde van Zambia kunt u gebruikmaken van taxi’s en bussen om naar Livingstone te reizen. Aan de zijde van Zimbabwe staan doorgaans taxi’s en bussen klaar om u naar Victoria Falls te brengen.

Wat klanten zeggen (t103)

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie