Linyanti Area

Linyanti Area2017-07-10T14:56:10+01:00

De noordwesthoek van Chobe grenst aan de Linyanti Rivier. Het Linyanti deel van Chobe heeft een erg kort stuk rivierfront. Ook het moerasdeel dat in Chobe National Park ligt is een fractie van het totale – 900 km² omvattende – Linyanti moeras. Ook het verder zuidwestelijk gelegen Selinda Nature Reserve en het afgelegen Mamili National Park aan de noordelijke oevers van de Kwando Rivier (in Namibië) omvatten delen van het Linyanti moeras.

De ligging en de relatieve ontoegankelijkheid van het gebied maken dit één van onze meest geliefde safaribestemmingen voor bezoekers die rust zoeken en van het gebaande pad willen afwijken. Het gebied rondom de Linyanti is nog vrij onbekend maar is zeker zo fraaien en wildrijk als de andere delen van het Chobe National Park.

De volgende hotels / safari-lodges liggen in dit gebied:

Wat klanten zeggen (t103)

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie