Linyanti Bush Camp (MC)

Linyanti Bush Camp (MC)2017-07-10T15:06:49+01:00

Dit safarikamp is gelegen in een privégebied en biedt o.a. als specialiteit wandelsafari’s aan.

Ligging
Het Linyanti Bush Camp ligt aan de rand van het overstromingsgebied van de Linyanti rivier. De vliegtijd vanaf Maun per klein vliegtuig bedraagt 50 min. en vanaf Kasane 40 min.

Camp
het sfeervolle ´hoofdgebouw´ van het Linyanti Bush Camp is een open eettent, die indien gewenst gesloten kan worden, met prachtig uitzicht op het Linyanti moeras. In de eettent staat een grote eettafel, een comfortabele zithoek met sofa’s, een boekenrek met literatuur en een bar. Verder is er elektrische verlichting. Het kamp biedt dag- en nachtsafari’s per open terreinwagen, een observatiepunt en gespecialiseerde bush wandelingen. Het Linyanti Ebony Camp is een zustercamp met dezelfde inrichting en een eigen eettent en zwembad. Ideaal voor kleine groepen.

Accommodatie
6 grote safaritenten met een eigen badkamer. Alle staan op een verhoging. De tenten zijn voorzien van een groot tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden, 2 nachtkastjes met elektrische lampen, een kaptafel met spiegel, bagageruimte en een kleine sofa of stoel. De badkamer heeft een wastafel & bad/douche/toilet. Het Ebony Camp heeft 4 tenten, waarvan 1 familietent voor 2 volwassenen en 2 kinderen vanaf 7 jaar.

Inclusief
Volpension, lokale drankjes, 2 safariactiviteiten per dag, parkentreegelden, wasservice (geen ondergoed) en transfers van/naar de luchthaven van Saile.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, vluchten, buitenlands gedistilleerde drankjes en fooien.

Kinderen
Welkom vanaf 7 jaar.

Opmerking
Van 01.04-30.11.2015: tijdens uw verblijf kunt u als activiteit gratis 1 helikoptervlucht p.p. doen.
Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in deze regio aanbieden:

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie