Lianshulu Lodge (MC+)

Lianshulu Lodge (MC+)2017-07-10T15:05:03+01:00

Adres
Mudumu National Park, Namibië

Ligging
De Lianshulu Lodge is gelegen in een privé concessie in het Mudumu National Park in het oosten van de Caprivi strook te Namibië, Afrika. De lodge biedt een schitterend uitzicht op de Kwando rivier. Persoonlijke service, uitstekend eten en schitterende natuur maken uw verblijf compleet. Deze lodge biedt een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding voor diegene die genoegen nemen met iets minder wild dan in Botswana, maar wel van dezelfde schitterende natuur willen genieten.

Kamers
De tien chalets en de familiechalet (voor vier personen) van Lianshulu Lodge zijn uit steen en riet opgetrokken. Allen zijn zij individueel en ruim ingericht, authentiek gemeubileerd en voorzien van een veranda waar u kunt genieten van alle privacy en ononderbroken uitzichten. Doordat de chalets op afstand van elkaar gebouwd zijn en Lianshulu onderdak biedt aan maximaal 24 gasten tegelijk, zijn rust en privacy gewaarborgd.

Faciliteiten
De Lianshulu Lodge biedt een restaurant en een lounge welke door het rieten dak zeer sfeervol aandoen. Deze lopen uit op een houten dek, vanwaar u over de Kwando River en de uitgestrekte vlakten kunt uitkijken. Met een beetje geluk ziet u vanuit hier ook wild lopen. Wanneer het ’s avonds kouder wordt, kunt u terecht bij de openhaard met een boek uit de bibliotheek en overdag kunt u verkoeling zoeken bij het zwembad. Lianshulu staat bekend om zijn goede keuken, waar diverse heerlijke maaltijden bereid worden. Wanneer u in Lianshulu verblijft, zijn diverse activiteiten inbegrepen; zo kunt u bijvoorbeeld ’s ochtends safari’s in het Mudumu National Park maken. Deze worden uitgevoerd onder begeleiding van ervaren gidsen en in open 4×4 Landrovers. Zowel begeleide wandeltochten als romantische sunsetcruises op de Kwando rivier behoren tot de mogelijkheden.

Voor vogelspotters zijn hier zo’n 400 verschillende vogelsoorten te ontdekken. Ook is het mogelijk om een bezoek te brengen aan een traditioneel dorpje of een visexcursie te maken.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in deze regio aanbieden:

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie