Zafara Camp (FC)

Zafara Camp (FC)2017-07-10T15:08:08+01:00

Adres
Selinda Spillway / Selinda Reserve, Botswana

Ligging
Het Zafara Camp ligt aan de rand van de Zibadianja lagune. Zibadianja betekent ’plaats van de wilde honden’.

Accommodatie
Dit unieke kamp heeft 4 grote, luxueus uitgevoerde tenten met een ruim slaapgedeelte, en-suite badkamer met koperen badkuip en een binnenen buitendouche. Iedere tent is tevens voorzien van een privélounge en een ’plunge pool’. Er is elektrische verlichting.

Faciliteiten
Het Zafara Camp heeft een lounge- en eettent, een bar en een kleine winkel. Er zijn oplaadmogelijkheden voor batterijen. Er is een ’Hide’ met uitzicht op de waterplaats voor het kamp. De intieme atmosfeer in dit extravagante kamp zorgt voor een onvergetelijke natuurbelevenis. Vanaf de heropening in april 2008 wordt Zibadianja gerekend tot de allerbeste kampen van Afrika.

Inclusief
Overnachting, volpension, lokale drankjes, 2 safari-activiteiten per dag, parkentreegelden, ‘flying-doctors’ verzekering, wasservice (geen ondergoed) en Engelssprekende leiding.

Exclusief
Transfervluchten, buitenlands gedistilleerde drankjes, persoonlijke uitgaven en fooien.

Kinderen
Vanaf 16 jaar zijn welkom.

Bagagebeperking
Max. 20 kg per persoon in een zachte reistas, inclusief foto-uitrusting en handbagage.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in deze regio aanbieden:

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie