×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Amboseli Porini Camp (FC)

Adres

Selenkay Conservancy, Amboseli Area, Kenia

Ligging

Porini Camp ligt 20 kilometer ten noorden van het Amboseli Game Reserve, in het 15.000 hectare grootte Selenkay Conservation Area, dat eigendom is van de Masai / Kisonko stam.

Kamers

Het comfortabele Amboseli Porini Camp bestaat uit 9 ruime safaritenten, die gesitueerd zijn in de schaduw van acacia bomen. Alle tenten zijn comfortabel ingericht en voorzien van comfortabele bedden, bureau, zithoek, garderobekast en badkamer met douche wastafel en spoeltoilet. De telectrische verlichting werkt op basis van zonne-energie.

Faciliteiten

Het kamp is gebouwd in de stijl van een traditioneel ’safari bush camp’, dus zonder vaste structuren zoals de bar of restaurant of zwembad. Dit is echt kamperen in de bush, maar met veel meer comfort. De maaltijd wordt gebruikt in de mess tent of onder de sterrenhemel bij het kampvuur.

Activiteiten

Tijdens de game drives, zowel in het privé reservaat als in Amboseli, wordt gebruik gemaakt van speciale open 4 WD Landrover voor het ultieme safari gevoel. Tijdens een wandelsafari wordt u geëscorteerd door Masai krijgers. Zij vertellen u welke rol het planten- en dierenleven in hun dagelijkse leven speelt.

Ook kunt u kennis maken met de dagelijkse gang van zaken in een traditioneel Masai dorp. Romantische “sundowners” met uitzicht op Mount Kilimanjaro en nacht game drives behoren eveneens tot de activiteiten.

Locatie van Amboseli Porini Camp (FC)