Amboseli Porini Camp (FC)

Amboseli Porini Camp (FC)2017-07-12T08:30:37+01:00

Adres
Selenkay Conservancy, Amboseli Area, Kenia

Ligging
Porini Camp ligt 20 kilometer ten noorden van het Amboseli Game Reserve, in het 15.000 hectare grootte Selenkay Conservation Area, dat eigendom is van de Masai / Kisonko stam.

Kamers
Het comfortabele Amboseli Porini Camp bestaat uit 9 ruime safaritenten, die gesitueerd zijn in de schaduw van acacia bomen. Alle tenten zijn comfortabel ingericht en voorzien van comfortabele bedden, bureau, zithoek, garderobekast en badkamer met douche wastafel en spoeltoilet. De telectrische verlichting werkt op basis van zonne-energie.

Faciliteiten
Het kamp is gebouwd in de stijl van een traditioneel ‘safari bush camp’, dus zonder vaste structuren zoals de bar of restaurant of zwembad. Dit is echt kamperen in de bush, maar met veel meer comfort. De maaltijd wordt gebruikt in de mess tent of onder de sterrenhemel bij het kampvuur.

Activiteiten
Tijdens de game drives, zowel in het privé reservaat als in Amboseli, wordt gebruik gemaakt van speciale open 4 WD Landrover voor het ultieme safari gevoel. Tijdens een wandelsafari wordt u geëscorteerd door Masai krijgers. Zij vertellen u welke rol het planten- en dierenleven in hun dagelijkse leven speelt.

Ook kunt u kennis maken met de dagelijkse gang van zaken in een traditioneel Masai dorp. Romantische “sundowners” met uitzicht op Mount Kilimanjaro en nacht game drives behoren eveneens tot de activiteiten.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan