Tortilis Camp (FC)

Tortilis Camp (FC)2017-07-12T08:42:26+01:00

Adres
Amboseli National Park, Kenia

Ligging
Het Tortilis Camp is vernoemd naar de Acacia Tortilis (de parapluvormige acacia) en ligt in een privé-concessie ten zuidwesten van het Amboseli Game Reserve. Tortilis Camp is een eco-vriendelijk safarikamp dat een prachtig uitzicht biedt op de Mount Kilimanjaro. De lodge behoort tot de keten van Chelly Peacock.

Accommodatie
De 17 ruime en luxueuze safaritenten staan op houten platforms met een grote veranda. De tenten zijn voorzien van makuti daken, en-suite badkamer, grote zachte bedden en liggen zodanig vrij, dat privacy en uitzicht op het fantastische landschap zijn gegarandeerd. Tortillis Camp heeft een ontspannen sfeer, waar de gasten kunnen genieten van het safarileven met uitzicht op de beroemdste berg van Afrika. De ruime veranda is ideaal voor een siësta.

Faciliteiten
De lodge beschikt over een bar, lounge en eetkamer onder een makuti dak. Daarnaast vindt u naast het zwembad een bar en een smaakvol ingericht restaurant.Vanuit dit camp kunt u game drives maken, wandelen onder begeleiding van een Masai gids of relaxen aan het zwembad. De maaltijden bestaan uit traditionele gerechten die worden bereid met kruiden uit eigen tuin en zijn een feest voor uw zintuigen.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan