×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Tortilis Camp (FC)

Adres

Amboseli National Park, Kenia

Ligging

Het Tortilis Camp is vernoemd naar de Acacia Tortilis (de parapluvormige acacia) en ligt in een privé-concessie ten zuidwesten van het Amboseli Game Reserve. Tortilis Camp is een eco-vriendelijk safarikamp dat een prachtig uitzicht biedt op de Mount Kilimanjaro. De lodge behoort tot de keten van Chelly Peacock.

Accommodatie

De 17 ruime en luxueuze safaritenten staan op houten platforms met een grote veranda. De tenten zijn voorzien van makuti daken, en-suite badkamer, grote zachte bedden en liggen zodanig vrij, dat privacy en uitzicht op het fantastische landschap zijn gegarandeerd. Tortillis Camp heeft een ontspannen sfeer, waar de gasten kunnen genieten van het safarileven met uitzicht op de beroemdste berg van Afrika. De ruime veranda is ideaal voor een siësta.

Faciliteiten

De lodge beschikt over een bar, lounge en eetkamer onder een makuti dak. Daarnaast vindt u naast het zwembad een bar en een smaakvol ingericht restaurant.Vanuit dit camp kunt u game drives maken, wandelen onder begeleiding van een Masai gids of relaxen aan het zwembad. De maaltijden bestaan uit traditionele gerechten die worden bereid met kruiden uit eigen tuin en zijn een feest voor uw zintuigen.

Locatie van Tortilis Camp (FC)