Amboseli Sopa Lodge (MC+)

Amboseli Sopa Lodge (MC+)2017-07-12T08:34:29+01:00

Net buiten het Amboseli NP gelegen, midden in het Masai land, biedt deze accommodatie een spectaculair uitzicht op de prachtige Kilimanjaro.

Ligging
De Amboseli Sopa Lodge ligt op ca. 30 min. rijden van de entree van het Amboseli NP, aan de voet van de Kilimanjaro. Het park staat bekend om zijn vele olifanten.

Lodge
Warme aardetinten brengen veel Afrikaanse flair. Voor het comfort van de gasten zijn een restaurant met Afrikaanse en Europese specialiteiten, bars, zwembad met bar, souvenirwinkel, boetiek en een tv-kamer aanwezig. Tot de activiteiten behoren naast de safari’s ook vogelobservaties en een bezoek aan de nabijgelegen Masai dorpen.

Accommodatie
De 83 kamers zijn in gezellige rondavels gelegen en comfortabel ingericht. Alle kamers hebben queen- of kingsize bedden, een badkamer en een veranda. 6 kamers hebben een verbindingsdeur en zijn ideaal voor gezinnen.

Inclusief
Volpension, dagelijkse safari-activiteiten.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, drankjes, fooien en entreegelden nationaal park.

Opmerking
Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan