Satao Elerai Camp (FC)

Satao Elerai Camp (FC)2017-07-12T08:38:39+01:00

Het Satao Elerai Camp werkt samen met de African Wildlife Foundation ter ondersteuning van de lokale Masai bevolking en is gericht op duurzaam toerisme en bescherming van de wildernis.

Ligging
Satao Elerai Camp lis schitterend gelegen aan de voet van de beroemdste en hoogste berg van Afrika, de Kilimanjaro, en grenst aan het Amboseli NP. Nairobi ligt op een afstand van ca. 4 u. rijden en op ca. 1 u. vliegen.

Camp
Het gebruik van natuurlijke materialen in combinatie met de fantastische omgeving zorgt ervoor dat u zich hier direct thuis voelt. In het hoofdgebouw is een kleine bar, een restaurant en een kleine lounge met een open haard. Het verhoogde dek biedt een fantastisch uitzicht op de vlaktes van het Amboseli NP. Ook vanuit het zwembad heeft u uitzicht op het ´dak van Afrika´.

Accommodatie
De 9 safaritenten zijn ruim en smaakvol ingericht met teakhouten vloer, tweepersoonsbed, opbergruimte, een grote badkamer met douche en een comfortabel terras met een prachtig uitzicht op de Kilimanjaro. De 5 bungalows bieden uitzicht op het Amboseli NP.

Inclusief
Halfpension.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, drankjes, fooien en entreegelden nationaal park.

Kinderen
3-11 jaar 50% korting in de kamer van de ouders en 25% korting in een eigen kamer.

Opmerking
Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan