×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Satao Elerai Camp (FC)

Het Satao Elerai Camp werkt samen met de African Wildlife Foundation ter ondersteuning van de lokale Masai bevolking en is gericht op duurzaam toerisme en bescherming van de wildernis.

Ligging

Satao Elerai Camp lis schitterend gelegen aan de voet van de beroemdste en hoogste berg van Afrika, de Kilimanjaro, en grenst aan het Amboseli NP. Nairobi ligt op een afstand van ca. 4 u. rijden en op ca. 1 u. vliegen.

Camp

Het gebruik van natuurlijke materialen in combinatie met de fantastische omgeving zorgt ervoor dat u zich hier direct thuis voelt. In het hoofdgebouw is een kleine bar, een restaurant en een kleine lounge met een open haard. Het verhoogde dek biedt een fantastisch uitzicht op de vlaktes van het Amboseli NP. Ook vanuit het zwembad heeft u uitzicht op het ´dak van Afrika´.

Accommodatie

De 9 safaritenten zijn ruim en smaakvol ingericht met teakhouten vloer, tweepersoonsbed, opbergruimte, een grote badkamer met douche en een comfortabel terras met een prachtig uitzicht op de Kilimanjaro. De 5 bungalows bieden uitzicht op het Amboseli NP.

Inclusief

Halfpension.

Exclusief

Persoonlijke uitgaven, drankjes, fooien en entreegelden nationaal park.

Kinderen

3-11 jaar 50% korting in de kamer van de ouders en 25% korting in een eigen kamer.

Opmerking

Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Locatie van Satao Elerai Camp (FC)