Magoebaskloof

Magoebaskloof2017-07-19T20:16:08+01:00

De Magoebaskloof is een prachtig gebied en vaak een ware openbaring voor toeristen. De weg loopt langs de hellingen van de Wolkberg en de mooie kleine watervallen van de bovenste Letabariver. Vervolgens gaat de weg langs het stille water van de Ebenezerdam en door de met bossen bedekte ravijnen van de Magoebaskloof die de spectaculaire Debegeni watervallen herbergen.

Een bezoek aan de Magoebaskloof is een uitdaging voor de zintuigen, omdat de valleien ware tuinen van fruit en bloemen zijn en de glooiingen koel en rustgevend. Het verhaal van het ravijn is er één van vastberaden weerstand en gruwelijke vergelding. Chief Makgoba en zijn stam kwamen tegen het eind van de 18e eeuw in opstand tegen de gedwongen verhuizingen en de door de regering van de Transvaalse republiek opgelegde belastingen. Ze werden in de bossen opgespoord door een commando van 1800 burgers en geduchte Swazi krijgers. Het hoofd van de Chief werd als bewijs van de ‘overwinning’ aan de Transvalers gepresenteerd.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we bij de Magoebaskloof aanbieden:

Wat klanten zeggen (t106)

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan